Деякі українці можуть безкоштовно скористатися послугами "Нової пошти". Йдеться про тих, хто займається гуманітарною допомогою.

За доставку такого типу посилок поштовий оператор бере всі витрати на себе. Проект має назву "Гуманітарна пошта", до якого можна також долучитися або отримати дозвіл на разову та постійну безкоштовну доставку.

Нова пошта, фото nashkiev
Нова пошта, фото nashkiev

Проект стартував ще у 2014 році, але у зв'язку з війною став популярним у 2022 році. З 24 лютого минулого року обсяг вантажів, відправлених безкоштовно, щомісяця становить 1,500 тонни. Фонди та волонтери часто користуються таким видом послуги від поштового оператора.

Співпрацювати з "Новою поштою" можна на постійній основі, якщо ви регулярно відправляєте гуманітарку, або ситуативно - стосується поодиноких відправлень.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Гуманітарна допомога, фото: скріншот з відео
Гуманітарна допомога, фото: скріншот з відео

Стати учасником проекту дуже просто. Необхідно подати заявку на посилання і надати докази неприбутковості організації. Протягом трьох робочих днів компанія відповість на запит і якщо всі вимоги були дотримані, дозволить безкоштовно відправляти вантажі.

Якщо це ситуативне співробітництво, клієнтам компанії дають разові промо-коди на перевезення для відправки посилок.

Раніше ми писали, що 700 гривень надбавки: українки мають право вимагати "бонус" до пенсії, що необхідно

Як повідомляв Знай.ua, набридло чекати листоношу: як перевести пенсію з "Укрпошти" на банківську картку, покроково

Також портал Знай.ua писав, 100 тисяч військовим: як змінилися виплати і хто у ЗСУ отримує значні суми