Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується популярністю лише через велику мережу банкоматів і терміналів поповнення по всій країні, продовжує псувати нерви своїм клієнтам.

Справа в тому, що в однієї з клієнток, яка готуватиметься до весілля, просто зникли всі гроші з карти.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Без мого відома списали всі кошти з моєї зарплатної картки у невідомому напрямку і відмовляються їх повертати. Хоча це була зарплата, і я на неї розраховувала на підготовку до весілля з військовим ЗСУ. Прошу повернути мені всі списані кошти і провести розслідування діяльності. Як це, коли я роблю переклад, то кілька разів маю підтвердити законність операції, а як списати їх роблять, то роблять це без відома клієнта", - пише незадоволена клієнтка "ПриватБанку".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Останнім часом з'явилося багато новин про те, що банкомати не видають людям готівку через постійні відключення світла. Проте ми просто не встигаємо писати про всі випадки одразу – у людей "зникають" дуже різні суми від 100 гривень до десятків тисяч.

Нагадаємо, зарплати від 27 тисяч до 40 тисяч грн: на якій роботі запропонують гідну оплату.

Раніше повідомлялося, скільки потрібно грошей, щоб почуватися фінансово незалежним: 4 поради експерта.

Також, українці не можуть оплатити комуналку в Ощад 24/7, паніка захлеснула: "Доведеться переказувати пенсійні виплати".