Українець розповів, що ПриватБанк привласнив його власні кошти у розмірі 8000 гривень. Подробиці він розкрив у своїй скарзі, яку опублікував на порталі Мінфін.

Чоловік розповів, що йому на карту було зараховано повернення коштів із інтернет-магазину у розмірі 215 доларів. Однак ці гроші позначилися лише в історії, а за фактом на рахунку їх не виявилося.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Прийшло повідомлення до привату 24 про зарахування на мою картку 215$ (повернення з ebay). Сума переконвертована в гривні є в історії, але за фактами кошти не надійшли і виписування операцій з картки відповідної суми також немає", - поділився клієнт.

У банку спочатку пообіцяли повернути кошти протягом кількох днів, але цього не сталося. В результаті клієнт звернувся до відділення, де оформив заявку на повернення, яку має розглянути протягом 45-120 днів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"ПриватБанк", фото: Знай.ua
"ПриватБанк", фото: Знай.ua

"Це за нинішньої ситуації в країні, коли незрозуміло, що через тиждень буде. Тобто банк з якоїсь незрозумілої причини привласнив мої кошти, а на їх повернення я маю чекати 4 місяці, коли вже ті 8000 грн може нічого не варті вже будуть", - обурився чоловік.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українка розповіла, як термінали ПриватБанку "крадуть" купюри: "Випадки не поодинокі".

Також наш портал інформував, чи інвестувати в українські банки: відсоткові ставки у гривні зросли, скільки можна заробити на депозитах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зарахувалися на карту і одразу "випарувалися": клієнтка ПриватБанку залишилася без грошей після дивного збою.