У сфері послуг можна знайти роботу на будь-який смак, попри те, що в цій сфері можна знайти роботу на будь-який смак, однак сьогодні наша мета показати, хто з представників сфери послуг може отримувати гідну зарплату.

Мова йде про професію, за яку можна отримати найбільшу зарплату. Про це свідчать дані work.ua.

Сфера обслуговування. Фото: Youtube
Сфера обслуговування. Фото: Youtube

Середня зарплата в категорії "Сфера обслуговування" в Україні — 13500 грн. Це середнє арифметичне заробітних плат за даними з 24 269 вакансій у цій категорії за останні 3 місяці.

Найбільший заробіток у сфері обслуговування має інженер з гарантії. В середньому представники цієї професії мають 27 500 гривень кожного місяця. Але є компанії, які пропонують і 40 000 грн зі старту. До обов'язків спеціаліста входить організація роботи з гарантійного обслуговування, ремонту та профілактики проданих компанією машин, приладів, інструментів та іншого обладнання.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також треба збирати й систематизувати інформацію про всі дефекти, які виявляються в гарантійний період.

Найменше у сфері послуг отримують прибиральниці. Згідно зі статистикою представники цієї професії мають лише 8 тисяч гривень в місяць.

Сфера обслуговування. Фото: Youtube
Сфера обслуговування. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що виписали штраф та залишили без прав на пів року: українським водіям розповіли про незаконне покарання копів, запам'ятайте це.

Як повідомляв "Знай.ua", "космічні" квитанції через лічильник? Українцям показали, як правильно економити з точними показниками.

Також "Знай.ua" інформував, українець опинився на межі виживання через збій у ПриватБанку, заблокували останні гроші.