Українці, які опинилися у скрутному становищі через війну, можуть отримати допомогу від ще однієї фінансової організації. Як подати заявку, повідомляє "24 канал".

Постраждалі від війни громадяни можуть отримати фінансову підтримку Фонду Ukrainely. Щоб отримати виплати, потрібно подати заявку на сайті організації та описати свою ситуацію. Звернення буде розглянуто у порядку черги та у разі позитивного рішення кошти перерахують на кредитну картку.

Допомога переселенцям, скріншот з відео
Допомога переселенцям, скріншот з відео

Зазначається, що фонд працює у трьох напрямках: підтримка внутрішніх переселенців, допомога сім'ям під час війни та підтримка тероборони, військових. Виплати від організації можуть отримати лише особи, які перебувають в Україні.

Українець, який потребує допомоги, може власноруч вказати необхідну суму виплат під час оформлення заявки. Якщо кількість заявок дозволятиме, то суму виплатять у повному обсязі, але можуть погодити і лише частину, якщо претендентів на допомогу багато.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube
Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube

Важливо підкреслити, що для організації у пріоритеті сім'ї з дітьми, але при цьому подати заявку на виплати може кожен українець, який потребує. Виплати є одноразовими, тому повторно звернутися за допомогою не можна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв індексацію під питанням? Українцям розповіли, які складнощі можуть виникнути із пенсіями у 2023 році.

Також наш портал інформував, хто з українців може отримати 3350 грн щомісячної допомоги: категорії та умови.

Крім того, ми писали, гідні пенсії після війни отримають не всі: у Мінсоцполітики повідомили, кому пощастить.