Українці можуть сплатити рахунки за комунальні послуги не лише у фінансових установах та онлайн, а також на "Новій пошті". Оператор нагадав, як це зробити.

Йдеться про платіжки за електроенергію від постачальника YASNO (ТОВ "Київські енергетичні послуги"). Така можливість є у киян, які користуються послугами "Нової пошти", як пише видання "Хвиля".

"Нова Пошта", скріншот: Youtube
"Нова Пошта", скріншот: Youtube

Сплатити світло можна у відділеннях, де є пункти оплати NovaPay. Після проведення платежу гроші на рахунок компанії зараховуються протягом декількох хвилин. Для цього не потрібна наявність паперової платіжки.

Ось докладна інструкція, як сплатити світло на "Новій пошті":

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще
  • звернутися до касира та вказати одержувача коштів – YASNO (ТОВ "Київські енергетичні послуги")
  • назвати свій особовий рахунок. Касир озвучить адресу та суму, нараховану постачальником до оплати
  • внести кошти готівкою або розрахуватися карткою

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Також варто знати, що у більшості відділень поштового оператора є генератори, які забезпечують роботу навіть за відсутності електроенергії. Так що окрім відправки та отримання посилок, у такий час можна без проблем сплатити платіжки.

Раніше ми писали, автомобільна мобілізація в Україні: водіїв попередили про нові правила, кому варто приготуватися

Як повідомляв Знай.ua, "Ф*гня повна...": українці з оплаченими картками Vodafone скаржаться на відсутність зв'язку та інтернету, сотні гривень на вітер

Також портал Знай.ua писав, купівля стажу для пенсії: українцям показали "річні" розцінки, як правильно оформити