Один із найбільших українських мобільних операторів, який відомий своєю великою та тривалою програмою бонусних винагород Vodafone, несподівано надав своїм абонентам безліч проблем. Виявляється, що компанії, навіть у такий скрутний час, просто забуває про те, щоб увімкнути мобільний інтернет.

Йдеться насамперед про великі населені пункти, де проблеми з електрикою не критичні. Виходить, що люди платять порівняно великі гроші і за зв'язок та за інтернет, але одержують лише невеликий простір, щоб відправити смс.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта компанії Vodafone на порталі для відгуків Otzyvua.

Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube
Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube

"Одне суцільне розчарування, хоча користуюся вже роками, але розумію, що настав час переходити на інший стартовий пакет. Я з розумінням ставлюся до того, що зараз складна ситуація зі світлом і здебільшого це впливає на зв'язок, але останнім часом зв'язки більше ні, чим вона є!Мобільний інтернет у деяких місцях (там де має бути) взагалі відсутній.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Єдиний "+" це те, що вчасно надходить смс про необхідність поповнення рахунку. І що дуже дивує в цій ситуації, то це те, що якість не покращується, а ціна збільшується. Також зв'язатися з оператором це з роду фантастики, хіба півдня просидіти в очікуванні і то не факт, що вдасться.", - пише незадоволений абонент.

Відгук невдоволеного абонента Vodafone, скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеного абонента Vodafone, скріншот: otzyvua

Нагадаємо, Vodafone змінить вартість популярного тарифу: скільки тепер платитимуть українці.

Раніше повідомлялося, дешевше самому завести свиню: ціни на сало вийшли на нові рекорди і наближаються до 300 грн.

Також, в Україні за рік суттєво подорожчав проїзд у транспорті: де пасажири найбільше платять.