Необхідність у готівці може виникнути у найнесподіваніший момент і не завжди поряд може виявитися банкомат. Втім, зняти гроші з картки можна й іншим способом. Про це нагадує пресслужба Приватбанка.

У банку нагадали, що клієнти можуть скористатися сервісом "Готівка на касі", який виручить, якщо потрібно зняти гроші, а поряд немає банкомата. За минулий рік сервіс був удосконалений, а кількість точок, де можна зняти готівку, побільшала.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Протягом 2022 року ми технічно вдосконалили сервіс та розширили мережу партнерів більш ніж утричі. За цей час наші клієнти здійснили 12,6 млн транзакцій та зняли готівку на 18,1 млрд грн. Середній чек зняття готівки на касі збільшився до 1570 грн ", - повідомили у ПриватБанку.

ПриватБанк, банкомат та термінал, фото: Знай.ua
ПриватБанк, банкомат та термінал, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також у фінустанові додали, що цей сервіс дає можливість знімати готівку навіть під час блекауту, оскільки багато торгових мереж працюють на генераторах під час відключень світла.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "став осередком корупції": українець розповів, як втратив гроші через бездіяльність співробітників ПриватБанку.

Також наш портал інформував, банкомат видав фальшивку: українець розповів про сюрприз від ПриватБанку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "гіршого банку немає": клієнтка "Ощадбанку" розповіла, як через помилку в системі та байдужість співробітників втратила гроші.