Українські супермаркети показали оновлені цінники на популярні рибні консерви. Скільки коштує баночка сардин та шпрот у другій половині січня, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Консерви досить популярний продукт, особливо з огляду на те, що вони не вимагають особливих умов зберігання і можуть зберігатися тривалий період часу. У нинішніх реаліях життя ця особливість продуктів має велику цінність. Зокрема, попит мають рибні консерви - сардини і шпроти. Втім, цінники на них не дуже радують гаманці покупців, що "схудли".

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Так, станом на 18 січня за баночку сардин 230 грамів доведеться в середньому викласти 60,25 гривні. Ще у грудні цінник становив 58,16 гривні. Варто зазначити, що купити цей продукт можна за ціною від 54,50 до 65,99 грн, залежно від торгової мережі.

Ціни на консерви. Фото: скрін Мінфін
Ціни на консерви. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шпроти в олії торгової марки "Аквамарин" у середньому коштують 54,50 гривні за баночку 150 грамів. Якщо порівнювати із середнім цінником у грудні 2022 року, то продукт помітно подешевшав – на 3,71 гривні.

Ціни на консерви. Фото: скрін Мінфін
Ціни на консерви. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, курятина, сало та овочі: українцям назвали продукти, які можуть сильно додати в ціні 2023 року.

Також наш портал інформував, цінники будуть надхмарними? Українцям розповіли, як зміниться вартість курячих яєць у 2023 році.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українців попередили про стрибок цін на популярні продукти в найближчому майбутньому: що подорожчає .