З відключенням електроенергії в українців частенько зникає мобільний зв'язок, а це спричиняє безліч неприємних наслідків. Наприклад, у разі поганого самопочуття або навіть в екстрених ситуаціях не можна викликати швидку допомогу, зателефонувати рідним і так далі.

Українці користуються різними мобільними операторами, одні справді добре працюють навіть під час відключень світла, інші – погано. У "Київстарі" теж не відстають та надають якісні послуги. Клієнтам розповіли, наскільки добре цей мобільний оператор підготувався до тривалого блекауту.

Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine

Як заявлено, вже в першому кварталі 2023 року "Київстар" матиме потужне обладнання загальною потужністю 37 МВт, щоб українці залишалися на зв'язку.

Компанія має великі стаціонарні генератори, які видають потужність 20 МВт. Вони зарезервовані, а палива вистачить у разі тривалого відключення світла. Більше того, оператору ще доступні 700 стаціонарних та мобільних дизельних генераторів потужністю 10 МВт.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Але на цьому "Київстар" не зупиняється і хоче збільшити їхню кількість до кінця зими. Завдяки цьому потужність зросте на 40%, тобто до 14 МВт.

Пост президента "Київстар" Комарова
Пост президента "Київстар" Комарова

Раніше ми писали про те, чи зверне податкова увагу на неофіційні зарахування на карту: відповідь юриста

Як повідомляв Знай.ua, доведеться заплатити 255 гривень: пішоходам нагадали про важливе правило, водії можуть не помітити

Також портал Знай.ua писав, що зарплати уріжуть? Уряд призупинив обов'язкову індексацію виплат у 2023 році