Для наших читачів, котрі уважно стежать за цінами на основні продукти харчування, є дуже важливі новини. Справа в тому, що відомі українські мережі супермаркетів поділилися свіжими цінами на борошно, сіль та цукор.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin.

Ціни на муку, фото: Знай.ua
Ціни на муку, фото: Знай.ua

Згідно зі свіжими даними, порівняно з минулим місяцем ціни на популярні продукти змінилися, але не суттєво.

Зокрема, пшеничне борошно торгової марки Хуторок подорожчало лише на 11 копійок, склавши 21,43 грн/кг. Два кілограми такого ж борошна коштуватиме 38,53 грн.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ціни на борошно, скріншот: Minfin
Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Кристалічний цукор у середньому можна придбати за 33,90 грн/кг, тоді як минулого місяця його вартість становила 34,19 грн/кг.

Ціни на цукор, скріншот: Minfin
Ціни на цукор, скріншот: Minfin

Кілограм морської солі коштуватиме 32,55 грн. Цінник на неї стартує від 27,50 грн/кг (Варс) та досягає 37,60 грн/кг (МегаМаркет).

Ціни на сіль, скріншот: Minfin
Ціни на сіль, скріншот: Minfin

Варто також нагадати нашим читачам, що цінники на необхідні молочні продукти, таких як твердий сир та вершкове масло, значно зросли. Проте деякі інші вироби із молока навпаки подешевшали.

Повідомляється, що вершкове масло ще на початку 2022 року зросло в ціні на 22%. Хоча у січні його можна було придбати за 52,17 грн, але у листопаді ціна сягнула вже 63,67 грн. За місяць ціна зросла ще на 1%, тепер олія коштує 67,70 грн.

Нагадаємо, після свят оновилися ціни на популярну "молочку": скільки тепер коштують сметана, кефір та вершки.

Раніше повідомлялося, рік буде солодким? Українські супермаркети знизили ціни на гречку та цукор, а борошно дорожчає.

Також, залишаємо все на закваску? Українцям показали нові ціни на молочні продукти.