Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", у якому велика кількість громадян отримують свої законні соціальні виплати, продовжує завдавати незручностей своїм клієнтам. Цього разу мова піде не про хамство співробітників банку у відділеннях, а про те, як працівники банку влаштовують собі "вихідний".

Справа в тому, що банк зачинився не через повітряну тривогу або через відключення світла, а в тому, що просто співробітники відділення не захотіли вийти на роботу. Однак найприкріше, що клієнти вже були записані в черзі.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Другий місяць не можу обміняти картку, тому що минув термін дії. Два рази приходила у відділення, але там такі черги, що потрапити за день неможливо. Працює один менеджер, плюс люди йдуть ще й по запису. Вирішила і я записатися, зателефонувала в колл-центр і записалася на суботу 7 січня, тому що в суботу банк працює, але не тут це було, банк закритий, за мною прийшли ще двоє клієнтів, теж за записом.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Я витратила свій час, гроші на дорогу, здоров'я, хто поверне? Співробітники вирішили зробити собі святковий вихідний день, тоді навіщо ви записуєте людей? Ой, не за те наші хлопці борються з ворогом, взяли б наші захисники і собі вихідний, що було б? Наведіть порядок у цьому відділенні.", - пише незадоволена клієнтка "Ощадбанку".

Відгук клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, платіжки за доставку газу: скільки заплатять українці за новими розрахунками.

Раніше повідомлялося, що клієнтка Monobank розповіла, як залишилася з порожніми кишенями: заблокували рахунок і нічого не пояснили.

Також, "Хочеш грошей? Давай шоколадку": пенсіонерам у "Ощадбанку" влаштували аукціон, українці просять зупинити свавілля.