Деякі українці зможуть платити за блакитне паливо за пільговою ціною, яка нижча за 7,96 грн за кубометр. Знижені ціни на газ діятимуть до 31 березня 2023 року. Про це повідомляє пресслужба компанії "Нафтогаз України".

Пільговий тариф доступний лише окремій категорії українців – тим, хто живе у гуртожитках. Блакитне паливо поставляється ним за ціною 7,42 гривні за кожний кубічний метр із урахуванням ПДВ, але без урахування вартості транспортування.

Відкритий газ. Фото: Скриншот YouTube
Відкритий газ. Фото: Скриншот YouTube

У "Нафтогазі" пояснили, що постачають газ підприємствам, установам та організаціям, на балансі яких знаходяться гуртожитки чи інші житлові будинки із побутовими споживачами. Однією з головних умов надання газу за пільговим тарифом є ​​письмове звернення до ДК "Нафтогаз України". Також необхідно надати документальне підтвердження перебування на балансі гуртожитку чи іншої житлової будівлі, в якій мешкають побутові споживачі.

Газова плита. Фото: скріншот youtube
Газова плита. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Для інших споживачів вартість кожного кубічного метра блакитного палива від компанії становить 7,96 гривні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, грошова форма субсидій та опалювальний сезон в умовах війни: у Міністерстві соціальної політики розповіли про зміни.

Також наш портал інформував, українцям дописують зайві куби у платіжках за газ, у відомствах пояснили причину: перевірте зафіксовані обсяги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв українцям пояснили, як отримати субсидію навіть за наявності боргу за комуналку: два варіанти вирішення проблеми.