Українка розповіла, як через ПриватБанк втратила круглу суму. Подробиці вона розкрила у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Клієнтка ПриватБанку розповіла, що під час використання терміналу самообслуговування зникло світло, що зрештою спричинило втрату кругленької суми. Вона звернулася до банку для повернення коштів, але повернула їй не всю суму, що була внесена до терміналу. За словами українки, їй заявили, що підстав для повернення коштів немає.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

"При внесенні коштів у термінал вимкнули світло і сума не була зарахована на рахунок. При подачі заявки бот двічі фіксував суму 2500 замість втрачених 8500 грн. Неодноразово були подані заявки на повернення коштів (з 8500 грн. було повернено 2500 грн. та 500 грн.). ). Банк відповідає, що підстав для повернення немає, при цьому спирається не на результати інкасації, а на систему", - поділилася клієнтка.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Не соромиться обкрадати людей", - констатувала клієнтка ПриватБанку.

У банку відреагували на скаргу та принесли клієнтці свої вибачення.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українка з карткою "ПриватБанку", вцілівши в окупації, на мирній території втратила все через відсотки: "Тихий жах..."

Також наш портал інформував, українців із картками "Ощадбанку" змушують брати непотрібні послуги: "Заплатила 150 грн, аргументи не діють..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "гіршого банку немає": клієнтка "Ощадбанку" розповіла, як через помилку в системі та байдужість співробітників втратила гроші.