Через війну українцям довелося відмовитися від багатьох благ і їхнє матеріальне становище сильно погіршилося. Деякі навіть не мають змоги одразу оплатити комунальні послуги, зокрема газ, але в компанії "Нафтогаз" пояснили, як діяти в таких ситуаціях.

У "Нафтогазі" дозволили українцям вносити плату за споживання газу раз на кілька місяців. Така можливість надана всім, як повідомила компанія у Facebook, але деяким категоріям все ж таки радять не ризикувати і оплачувати все вчасно.

Кухня, газ, фото: Знай.ua
Кухня, газ, фото: Знай.ua

Про це стало відомо завдяки відповіді компанії на звернення однієї українки. Вона цікавилася, чи можна вносити плату за газ щокварталу.

Їй повідомили, що обмежень у даті оплати за спожитий газ немає, тож клієнти мають час для відстрочки. Однак у компанії також нагадали, що в такому разі зростає заборгованість, але українці все ж таки можуть погасити її в будь-який зручний час.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Звернення українки до Нафтогазу
Звернення українки до Нафтогазу

Варто зазначити, що люди, які отримують субсидію на оплату комунальних послуг, можуть позбутися її у разі великого боргу, тому тягнути з оплатою комунальних послуг не рекомендується.

Раніше ми писали про те, що світла не буде від 7 до 10 днів: прем'єр-міністр Шмигаль попередив, скільки Україна виходитиме з блекауту

Як повідомляв Знай.ua, пільги та субсидія на комуналку одночасно: українцям назвали умови для "подвійної" допомоги.

Також портал Знай.ua писав, 8500 гривень за "закриті" очі: українських водіїв попередили про нові правила на дорогах