Нещодавно з'явилася інформація про те, що популярний український провайдер Lanet знайшов спосіб, щоб люди без електрики залишалися на зв'язку, але не всім це сподобалося.

Акція називається "Стань Прометеєм свого під'їзду", і завдяки цій ініціативі кількість абонентів лише у Києві на резервному харчуванні зросла на 27%.

Абоненти самі передали більше ніж 1000 акумуляторів інтернет-провайдеру, що забезпечило інтернет для 10 тисяч українців.

"Ми продовжуємо активно працювати над забезпеченням інтернет-доступу українцям за відсутності електропостачання", - кажуть у компанії.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Проте цією акцією задоволені далеко не всі. Зокрема, мова пішла про популярний YouTube Gamer з ніком "Святий агностик", який висловився щодо всієї ситуації на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

провайдер Lanet, скрін рекламного поста
провайдер Lanet, скрін рекламного поста

Він не розуміє, чому українці зобов'язані жертвувати своїми речами заради провайдера, адже за це зовсім ніхто не скаже «дякую», а про знижку взагалі не варто згадувати.

"Ааа, то це я не лох, який за свої гроші купив і сьогодні встановить акумулятор для провайдера. Я, бачите, ПРОМЕТЕЙ. Дуже подобається, що Ланет називає це АКЦІЄЮ. Акція, за яку ніхто навіть "дякую" не скаже, не говорячи вже про якусь знижку на послуги" - сказано у повідомленні під постом.

Проте, в результаті чоловік все ж таки підключився до ініціативи. Його у цій ситуації розчаровує відсутність двосторонньої поваги.

Обурення українця, фото: Twitter
Обурення українця, фото: Twitter

Нагадаємо, як залишитися на зв'язку після блекауту: українцям пояснили, як зникає інтернет та мобільний зв'язок

Раніше повідомлялося, що Київстар запустив дешевий тариф з Інтернетом до Нового року: хто і як може підключити

Також сплатив покупку - залишився без товару і грошей: українець поскаржився, що ПриватБанк обібрав його до нитки