Традиційно 19 грудня (хоча багато хто перейшов цього року та на 6 грудня) в Україні святкуватимуть день Святого Миколая. Цього дня всім слухняним дітям під подушки приносять подарунки та різноманітні смаколики.

Проте, це свято з нетерпінням чекають не лише діти, а й дорослі, сподіваючись, що під подушкою теж виявлять приємний подарунок. Щоб привітати своїх рідних та близьких, можна надіслати їм душевні СМС чи подарувати яскраву листівку. Головне у привітанні залишити лише найщиріші побажання.

****

Вітаємо зі світлим святом святого Миколая, бажаємо Вам та Вашій сім'ї знайти в його особі надійного заступника та помічника, нехай він оберігає Вас від бід та напастей, будьте завжди здорові, успішні та благополучні.

****

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У День Святого Миколая від щирого серця бажаю радості та добрих усмішок близьких, світлої надії душі та вірної удачі, казкових чудес та чарівних моментів, безперечного щастя на шляху та щирого кохання.

****

Резиденція святого Миколая, фото: скріншот з відео
Резиденція святого Миколая, фото: скріншот з відео

Вітаю з Днем святого Миколая та побажати хочу приємних подарунків та солодких сюрпризів, миру та блага в сім'ї, доброго щастя та міцного здоров'я, великої удачі та чудових ідей, відкритої душі та світлої надії.

****

Вітаю з Днем святого Миколая та бажаю у це свято подарувати своїм близьким казку та справжнє диво, знайти від Миколи добрий подарунок та повірити у диво, провести успішно та красиво цей день, наповнити вечір сімейним щастям та затишком.

****

Нехай заступництво святого Миколая принесе благо у вашу домівку, порозуміння в сім'ю. Нехай гармонія панує навколо вас, нехай затишок та тепло зігрівають душу. Нехай у серці доброта живе, щоб дарувати її своїм рідним та близьким. Зі святом!

***

Нехай добрий Святий Миколай прийде до твоєї хати і покладе під подушку приємний сюрприз! Бажаю тобі всіляких благ, затишку в домі та гармонії у душі! Нехай завжди у твоїм житті будуть радість, щирі посмішки, взаємне кохання та нескінченне щастя!

***

Вітаю із Днем Святого Миколая! Нехай у житті завжди буде місце справжнім чудесам, щирій вірі у краще, безоплатної любові до ближнього. Нехай діти слухаються батьків, виховуються в затишку та теплі, дорослі не перестануть вірити в чаклунство, а на землі буде трохи більше світлих і добрих справ.

День святого Миколая 2020, скрін - YouTube
День святого Миколая 2020, скрін - YouTube

Нагадаємо, що життя зміниться за 40 днів: найсильніша молитва до Миколи Чудотворця.

Раніше ми повідомляли, як попросити грошей у Всевишнього – три дієві молитви на достаток.