Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", у якому велика кількість громадян отримують свої законні соціальні виплати, почав розсилати українцям повідомлення з дуже тривожними словами. Людям пропонують приїхати до відділення банку, але ніхто не хоче думати про те, як люди в такий сумбурний час діставатимуться до установи.

Насамперед йдеться про маломобільних громадян, пенсіонерів чи інвалідів. Цим категоріям і в мирний час було дуже складно потрапити до банку, а зараз і зовсім практично неможливо.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк, фото: znaj.ua
Ощадбанк, фото: znaj.ua

"Сьогодні мені прийшло повідомлення про те, що я повинен з'явитися в будь-яке відділення банку з паспортом та іпн для актуалізації даних. Як я можу з'явитися у відділення, якщо найближче відділення від мене знаходиться за 120 км (в Ізюмі відділення не працюють). Що ви коїте? На вулиці зима, війна, йдуть обстріли, електроенергію відключають, а ви викликаєте людей до банку для актуалізації даних. Ви вирішили познущатися з пенсіонерів???", — пише незадоволений українець.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: minfin

Також заради справедливості варто зазначити, що в банку українцю все ж таки відповіли. Ось що написали представники "Ощадбанку": "Зараз Ви можете користуватися карткою, як завжди, а коли буде можливість, зможете звернутися до відділення банку для актуалізації даних".

Нагадаємо, "Не видав готівку, фу...": банкомати Ощадбанку "граються" з клієнтами - грошей немає, як і нервів.

Раніше повідомлялося, що з карт Monobank пропадають гроші: українка розповіла, як потрапила в боргову яму.

Також, українка з карткою "ПриватБанку", вцілівши в окупації, на мирній території втратила все через відсотки: "Тихий жах...".