Для того, щоб досягти мети — потрібно її чітко усвідомити та сформулювати.

Для того, аби мрія перетворилася на ціль та мету — її потрібно чітко сформулювати та розробити план по здійсненню цієї мети. Про це запевняють психологи на порталі tochka.net.

Візуалізація. Фото: Youtube
Візуалізація. Фото: Youtube

Формулювання

Якщо ти хочеш чогось, але чітко не знаєш, чого саме, твоє завдання з досягнення мети автоматично переходить у розряд неіснуючих. Тільки іткосформулбьована мета зможе бути досяжно.

Візуалізація

Наблизитися до мети допоможе спеціальне нагадування, яке щодня буде у тебе перед очима. Якщо йдеться про струнку фігуру, повісь на холодильник колаж, де ти струнка. Мрієш про новий дім? Повісь колаж, зроблений за допомогою вирізок із профільного журналу, на якому буде дім твоєї мрії. Про весілля - оточи себе невеликими дрібницями, які знадобляться нареченій, а також влаштуй променад по магазинах, з вибором весільної сукні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Досягти мети. Фото: Youtube
Досягти мети. Фото: Youtube

Досяжність цілі

Цілі мають бути більш менш досяжними. Для того, щоб не мріяти, а ставити цілі та досягати їх, слід заздалегідь подумати, на скільки можливим буде виконання досягнення цієї цілі. Якщо вашої зарплати ледь вистачає до кінця місяця, то скільки б ви не ставили за мету придбати будинок за кордоном, ближчою ваша ціль від того не стане. Що більш нереальне бажання, то більш боляче від того, що воно недосяжне.

Ретельно обміркуй

Не заздрити, а думати про те, чого прагне власна душа. Чужі цілі, які вже здійснилися можуть підчепити на гачок заздрощів або чужого впливу. Варто ретельно обміркувати, чи дійсно мета варта витрачених на неї зусиль.

Визнач помічників у досягненні мети

Розбий мету на етапи. Найбільше досягнень великого масштабу робиться саме маленькими кроками. Невеличкі цілі можуть бути більш досяжними , а коли їх досягаєш треба переосмислювати та уточнювати і поставлені цілі і кроки, якими до цієї цілі треба йти.

Щодня роби щось для досягнення

Нехай це буде маленький крок або півкроку, але так ти з кожним днем наближатимешся до здійснення бажаного.

Вір в успіх

У боротьбі за поставлену мету частіше повторюй собі: "Усе мені вдасться". А якщо постанеш перед труднощами, згадай народну мудрість "Працюватимеш – то й матимеш".

Нагадаємо, ми писали, що яку небезпеку несуть туристичні газові пальники: попередження рятувальників.

Як повідомляв "Знай.ua" тарологиня розповіла про життя в Україні рівно за рік, до перемоги залишилися лічені місяці.

Також "Знай.ua" інформував, як врятувати промокле взуття взимку, якщо немає світла: можна швидко висушити 3 способами.