Для наших читачів, які за великою хвилею тривожних подій не забувають, що невдовзі прийдуть новорічні свята, є важливі новини щодо цін на святкові дерева. Справа в тому, що лісгоспи на Київщині одні з перших поділилися цінами на ялинки, цього року вони стартують від 180 гривень, якщо висота нижча за 1,5 метра.

Про це стало відомо завдяки інформації від державних підприємств.

Новорічні ялинки, скріншот: YouTube
Новорічні ялинки, скріншот: YouTube

Підприємство "Макарівський лісгосп" пропонує ялинки за такими цінами: 1,51-2,0 метри – 216 гривень; 2,01-2,50 метри – 240 гривень; 2,51-3,0 метри – 360 гривень; 3.01-4,0 метри – 480 гривень.

ДП "Білоцерківський лісгосп" розпочне продаж ялинок на торгових майданчиках у Білій Церкві та Фастові з 5 грудня. Ціни будуть наступними: висота до 1 м – 198 гривень; висота 1,1-1,5 м – 270 гривень; висота 1,51-2,0 м – 372 гривень; висота 2,01-2,5 м – 471 гривня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Новорічні ялинки, скріншот: YouTube
Новорічні ялинки, скріншот: YouTube

Також розповімо нашим читачам цікавий факт, що у Харкові з міркувань безпеки новорічну святкову ялинку встановлять на станції метро.

"Ми розуміємо, що йде жорстока війна і ми розуміємо, що коли ми прикрашали нашу красиву ялинку на найбільшій площі Європи - площі Свободи, - це зараз неможливо зробити. Тому було ухвалено рішення прикрашати ялинку на станції метро. Це безпечно, і тому ми це робимо. Вже вчора ми завезли туди ялинку і її прикрашатимемо", - розповів харківський мер Ігор Терехов.

Нагадаємо, коридори затемнень 2023 року: українцям необхідно приготуватися до вирішальних 365 днів.

Раніше повідомлялося, остання дзеркальна дата перед Новим роком: як правильно провести 12 грудня, щоб збулися бажання.

Також, якими рослинами у горщиках можна замінити ялинку на Новий рік: 5 варіантів.