Поки що всі критикують Віталія Кличка та київську владу за встановлення головної ялинки країни в центрі столиці, інші думають, як же влаштувати свято вдома.

Звичайно ж, хвилює і питання покупки живої ялинки, якщо у вас немає штучної. І як би хто не казав, що свята зараз не на часі, але наші воїни захищають наше світле майбутнє і вони не хочуть, щоб ми ходили постійно в скорботі, тому не буде нічого страшного, якщо у вузькому сімейному колі ми влаштуємо собі свято.

Тим більше, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш і з цим девізом ми пропонуємо вам почати готуватися до магічної ночі та зустрічі Чорного Водяного Кролика (Кота), адже саме вони символи 2023 року.

Символи 2023 року, фото з вільних джерел
Символи 2023 року, фото з вільних джерел

Але повернемося до питання живих ялинок та сосен, адже всі ми звикли до різдвяних ринків, де можна купити лісову красуню.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Новорічні ялинки у Києві почнуть продавати з 15 грудня.

Про це повідомило видання Вечірній Київ після коментаря від мерії.

Для цього відкриються легальні та затверджені мерією ярмарки, які розпочнуть роботу орієнтовно з 15 грудня та триватимуть до 31 грудня 2022 року. Нині у місті формується адресний список цих сезонних ярмарків.

Крім того, у січні 2023 року мають запрацювати і пункти утилізації ялинок.

Кіт, ялинка. Фото з вільних джерел
Кіт, ялинка. Фото з вільних джерел

Нагадаємо, що щасливчиків більше не буде: від електрики відключатимуть усіх без винятку.

Раніше ми повідомляли, що зима вже тут: як в Україні змінилися тарифи на газ, тепло та світло з 1 грудня.

Також стало відомо, чим закупитися перед Новим роком, щоб не платити втричі дорожче.