Поки що всі критикують Віталія Кличка та київську владу за встановлення головної ялинки країни в центрі столиці, інші думають, як же влаштувати свято вдома.

Звичайно ж, хвилює і питання покупки живої ялинки, якщо у вас немає штучної. І як би хто не казав, що свята зараз не на часі, але наші воїни захищають наше світле майбутнє і вони не хочуть, щоб ми ходили постійно в скорботі, тому не буде нічого страшного, якщо у вузькому сімейному колі ми влаштуємо собі свято.

Тим більше, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш і з цим девізом ми пропонуємо вам почати готуватися до магічної ночі та зустрічі Чорного Водяного Кролика (Кота), адже саме вони символи 2023 року.

Символи 2023 року, фото з вільних джерел
Символи 2023 року, фото з вільних джерел

Але повернемося до питання живих ялинок та сосен, адже всі ми звикли до різдвяних ринків, де можна купити лісову красуню.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Новорічні ялинки у Києві почнуть продавати з 15 грудня.

Про це повідомило видання Вечірній Київ після коментаря від мерії.

Для цього відкриються легальні та затверджені мерією ярмарки, які розпочнуть роботу орієнтовно з 15 грудня та триватимуть до 31 грудня 2022 року. Нині у місті формується адресний список цих сезонних ярмарків.

Крім того, у січні 2023 року мають запрацювати і пункти утилізації ялинок.

Кіт, ялинка. Фото з вільних джерел
Кіт, ялинка. Фото з вільних джерел

Нагадаємо, що щасливчиків більше не буде: від електрики відключатимуть усіх без винятку.

Раніше ми повідомляли, що зима вже тут: як в Україні змінилися тарифи на газ, тепло та світло з 1 грудня.

Також стало відомо, чим закупитися перед Новим роком, щоб не платити втричі дорожче.