Багато українців стали переходити на інші тарифні плани у своїх операторів мобільного зв'язку.

Продиктовано це різними причинами: невигідний тариф, що діє, закриття тарифу та інше. Але абоненти Водафон зіткнулися з тим, що активація не відбувається. У компанії відповіли, що із цим робити.

Телефон, скріншот: YouTube
Телефон, скріншот: YouTube

Про це повідомила прес-служба компанії у відповідь на запитання клієнтки під постом до Фейсбуку.

"Добрий день. як активувати тариф? Через додаток не виходить, через ні також, колцентр зрозуміло не додзвонишся. Дякую" , - поцікавилася жінка.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У відповідь на це Vodafone Ukraine повідомили, що причини, чому не вдається активувати тариф, можуть бути різними. При цьому в компанії наголосили, що зазвичай складність пов'язана з недостатнім залишком грошей на балансі.

"Спробуйте включити режим "в літаку" на 10 сек, щоб розірвати з'єднання з інтернетом, тоді перевірте рахунок за комбінацією *101#, при необхідності доповніть баланс і наберіть *101*444#. Якщо не вдасться включити пакет, напишіть у приватні повідомлення нашої сторінки, ми допоможемо" , - пояснили у Vodafone.

Відповідь Vodafone
Відповідь Vodafone

Нагадаємо, що у Vodafone попередили українців про відсутність зв'язку: "Не здатні тримати заряд вічно".

Раніше повідомляли, що деяких українців при оформленні субсидій не перевірять на борги: хто отримає допомогу.

Також стало відомо про ракетні обстріли на свята та звільнення територій: таролог Людмила Хомутовська зробила прогноз на новорічний сезон.