Для наших дорогих читачів, які уважно стежать за новинами щодо соціальної допомоги від держави, є кілька важливих новин. Так, глава українського уряду прем'єр Денис Шмигаль заявив, що до кінця опалювального сезону тарифи для населення не змінюватимуть, а ось субсидії мають виплатити в повному обсязі.

Про це Денис Шмигаль заявив під час засідання Кабінету Міністрів України, пише портал "Хвиля".

Денис Шмигаль. Фото: скрін youtube
Денис Шмигаль. Фото: скрін youtube

"Важливий аспект соціальної політики - тарифи залишаємо без змін. Зростати вони до кінця опалювального сезону не будуть. Водночас субсидії виплачуватимуть у повному обсязі", - наголосив Денис Шмигаль.

Оформлення субсидії, скріншот: YouTube
Оформлення субсидії, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Він також розповів, що на субсидії передбачено 37 млрд грн і нагадав, що в Україні раніше запровадили низку додаткових програм, зокрема для внутрішньо переміщених осіб.

Крім того, Шмигаль уточнив, що 2 200 000 осіб отримують таку допомогу зараз. У листопаді їм буде виплачено 5,6 млрд грн. Всього з початку повномасштабного вторгнення профінансовано 47,2 млрд. грн. відповідних виплат.

За словами Шмигаля, на субсидії передбачено 37 млрд. грн. Він також нагадав, що в Україні раніше запровадили низку додаткових програм, зокрема для внутрішньо переміщених осіб. 2200000 осіб отримують таку допомогу зараз. Зокрема, у листопаді їм буде виплачено 5,6 млрд грн. Всього з початку повномасштабного вторгнення профінансовано 47,2 млрд. грн. відповідних виплат.

Нагадаємо, в Україні пенсіонери можуть отримати сотні гривень збільшення до виплат: є дві умови.

Раніше повідомлялося, що "Нафтогаз" відповів на головне питання всіх українців: у квитанціях без облгазу ніяк.

Також, нові тарифи на світ через російські атаки: українцям розповіли, що робити до кінця опалювального сезону.