Чимало українців обурені тим, що у столиці вирішили ставити Головну ялинку країни для зустрічі Нового 2023 року.

Незважаючи на війну, постійні обстріли та аварійні відключення світла КМДА прийняли непросте рішення не позбавляти нас свята. Звичайно, виникає питання щодо освітлення ялинки, адже багато жителів столиці по 6-8 годин сидять без світла. Дехто жартує, що саме заради ялинки ми всі живемо при свічках, як у Середньовіччі.

Новорічна ялинка у Києві, фото: Знай.ua
Новорічна ялинка у Києві, фото: Знай.ua

Але тепер приводів для жартів чи невдоволення в українці додасться, адже в Києві встановлять не одну, а дві головні ялинки країни, причому абсолютно однакові.

Відрізнятись у новорічних красунь будуть лише розміри, адже головну ялинку країни встановлять у карликовій версії.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Біля станції метро "Театральна" встановлять мініатюрну копію головної новорічної ялинки. Там створять фотозону, а після свят святкове деревце передадуть до Музею історії Києва.

"Всі кияни зможуть побачити, якою буде головна ялинка країни на центральній площі міста до її встановлення. Ми плануємо, що щороку після засідання Художньої ради копія ялинки виставлятиметься для загального огляду", - розповів президент Folk Ukraine Ігор Добруцький.

Також малу копію святкової красуні розміром 6 на 4 метри прикрасять на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Євгена Чикаленка.

Нагадаємо, чи буде у Києві новорічна ялинка? Мер Віталій Кличко розповів про зустріч Нового 2023 року у столиці.

Раніше ми повідомляли, як правильно зустрічати 2023 рік: їжа, одяг та головні прикмети для кохання від Чорного Водяного Кролика.