Українці, які потребують медикаментів, мають можливість отримати компенсацію на їхню покупку та доставку. Розмір цієї компенсації – не більше 500 гривень. Оформити допомогу можна на сайті або у додатку Liki24.

Українці можуть отримати одноразову допомогу від Фонду "Ліки для України", яка покриває до 50% вартості замовлення, а також доставку замовлень від 500 гривень. Зазначається, що всю суму компенсації необов'язково витрачати одразу, а розділити на частини, втім, максимальний розмір цієї допомоги не може перевищувати 500 гривень. Також цю компенсацію можна витратити протягом трьох днів після активації послуги.

Аптеки. Фото: скриншот з відео
Аптеки. Фото: скриншот з відео

Наголошується, що компенсація працює лише за умови замовлення доставки, яка можлива через "Нову пошту" чи "Укрпошту". Отримати допомогу можуть усі українці, які постраждали від російської агресії та потребують ліків.

Ліки в аптеці, скріншот: Youtube
Ліки в аптеці, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Водночас українців закликають відповідально ставитися до ситуації та користуватися грошима Фонду лише у тому випадку, якщо у цьому є гостра потреба.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як українцям, які втратили у війну роботу, за короткий термін оформити субсидію: інструкція від Мінсоцполітики.

Також наш портал інформував, що в Україні до кінця року продукти можуть подорожчати вдвічі, а комуналка з паливом неприємно здивують: новий прогноз НБУ.

Крім того, наш портал інформував, що в уряді заборонили відключати українцям комунальні послуги за борги на час військового стану, але співробітники вимагають поваги.