Українець розповів, що "Ощадбанк" має намір "повішив" на нього кредит, адже не користуючись жодними кредитними продуктами, на його карті утворився "мінус" у розмірі 700 гривень. Подробиці скандальної ситуації він поділився на порталі Мінфін.

Клієнт "Ощадбанку" розповів, що зараз перебуває в іншій країні та виявив, що на його карті з'явився "мінус". При цьому кредитного ліміту на карті немає і жодними іншими кредитними продуктами він не користувався. Проте на карті утворився борг у розмірі 700 гривень. За словами клієнта, навіть зв'язатися з банком для уточнення інформації - завдання не з легких.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Я перебуваю за кордоном. У мене якогось хр**а є заборгованість у ощадбанку (700 грн). Але при цьому я не брав кредит у них. Написати кудись не реально скрізь вимагає авторизації номера. У мене навіть немає кредитного ліміту. ", - обурився клієнт.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У "Ощадбанку" відреагували на скаргу, але жодної конкретної відповіді клієнту не надали, а лише порекомендували йому звернутися зі свого фінансового номера до контакт-центру для з'ясування ситуації.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "що далі, тим гірше": українці з карткою "ПриватБанку" відчули на своєму гаманці несподівані ліміти, люди залишилися без грошей.

Також наш портал інформував, українців із картками "Ощадбанку" змушують брати непотрібні послуги: "Заплатила 150 грн, аргументи не діють..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "на біженцях заробляє": після піврічної окупації українці раділи життю на волі, але втрутився "ПриватБанк".