Один із найбільших українських державних банків, у якому велика кількість громадян отримують свої заслужені соціальні виплати, продовжує засмучувати своїх клієнтів. Ми вже писали, що у відділеннях установи часто українці можуть натрапити на грубість з боку співробітників, проте цього разу йтиметься про "повішений кредит".

Справа в тому, що українець, який зараз перебуває за кордоном, з'ясував, що у нього на рахунку несподівано з'явилася кредитна заборгованість.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанка", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанка", скріншот: Minfin

"Чомусь повісили кредит на мою карту. Я перебуваю за кордоном. У мене якогось хрону є заборгованість у ощадбанку (700 грн.). Але при цьому я не брав кредит у них. Написати кудись нереально, скрізь вимагає авторизації номера". У мене навіть немає кредитного ліміту", - пише незадоволений клієнт "Ощадбанку".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ощадбанк, скриншот: YouTube
Ощадбанк, скриншот: YouTube

Заради справедливості варто відзначити той факт, що представники банку надали офіційну відповідь: "Для детальної перевірки інформації щодо заборгованості рекомендуємо зателефонувати з Вашого фінансового номера в контакт центру за номером". Однак шляхів вирішення цієї проблеми ніхто не написав, питання залишилося без відповіді.

Нагадаємо, "Просто нахабніли": українці з картами "ПриватБанку" втрачають десятки тисяч, людей не попереджають.

Раніше повідомлялося, пенсія за зниклих безвісти: як отримати і хто може претендувати на виплати.

Також, за 5 хвилин: у Нафтогазі назвали способи оплатити газ.