Скільки вам потрібно спати залежно від вашого знака зодіаку. Національний фонд сну що людям за 18 років слід виділяти сну від семи до дев’яти годин щоночі.

Одні люди отримують більше енергії від сну, тоді як інші можуть заряджати свої "батареї" через соціальні взаємодії або кар’єрні амбіції. Астрологи ж кажуть, що це потрібно знати, і не слід у всьому дотримуватися канонів.

Сон. Фото: кадр з відео
Сон. Фото: кадр з відео

Овен

Овен любить бути номером один більше, ніж будь-що інше на світі. Ним рухає пристрасть, амбіції та конкуренція. Через це Овну не потрібні рекомендовані сім-дев’ять годин сну. Насправді стільки спати схвилювало б Овна, оскільки потрібно зробити занадто багато, щоб спати так багато. Вони можуть легко жити поспавши шість годин на ніч.

Телець

Тельця приваблює все, що можна робити руками, а також пов'язане з Землею. Однак цей знак також може бути надто поблажливим, коли мова заходить про чуттєві задоволення. Телець буде переїдати, перепивати і спати по 10 годин, навіть якщо йому потрібно лише рекомендовані сім-дев’ять годин сну.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Близнюки

Близнюків часто називають дволикими, оскільки часто здається, що у них приховано дві або більше особистості. Вони ненавидять зобов'язання і постійно мають близько 45 ідей в голові. Завдяки цій особистості вони є надзвичайно товариським знаком і бояться пропустити хорошу вечірку. Через це Близнюки пожертвують сном в ім'я веселого проведення часу.

Рак

Рак - це зразок домосіда. Як і всі інші Водні знаки, вони дуже пов’язані зі своїми емоціями. Найкраще вони почуваються в домашньому оточенні і справді отримують енергію зі своїх домівок. Немає жодного способу, щоб Рак міг виспатися, тому вони можуть відчувати себе абсолютно добре під час 12-годинного сну.

Лев

Фактично, всі знаки Вогню можуть відмовитися від сну, якщо це необхідно, оскільки вони є пристрасними людьми, які живляться енергією зсередини. Лев також знаходить свою енергію в центрі уваги. Так, звернення всіх поглядів на Лева буквально зарядить їх так само, як і хороший нічний сон. Тим не менш, Лео справді процвітає після сну. Вони можуть спати в середньому п'ять годин на добу.

Діва

Діва відома як найпрацьовитіший знак зодіаку . Вони цілеспрямовані, практичні, надійні та логічні. Вони вважають за краще слідувати своїй голові, а не своєму серцю. Тим не менш, Діві потрібно відірватися від роботи, щоб отримати цілих сім годин.

Терези

Терези — знак, відомий своєю справедливістю, усі вони стосуються симетрії, гармонії та соціальної справедливості. Протягом дня вони виступатимуть посередниками у всіх ситуаціях. Оскільки Терези жертвують такою частиною свого часу, щоб переконатися, що інші щасливі, їм потрібно цілих вісім годин часу для себе у вигляді сну.

Скорпіон

Скорпіон є дивовижним Водним знаком, оскільки вони насправді не схожі на Водний знак. Вони потайливі, пристрасні та одержимі. Середньостатистичний Скорпіон, ймовірно, отримує близько п’яти годин сну, але насправді міг би використовувати дев’ять годин.

Стрільці

Стрільці відомі, зокрема, своїм оптимістичним настроєм. Вони справді живуть у рожевих окулярах. Через цей ідеалістичний характер вони, як правило, не усвідомлюють наслідків. Як, наприклад, наслідки сну всього чотири години щоночі. Стрільцям варто просто перестати читати це прямо зараз і піти спати, тому що, ймовірно, їм потрібно серйозно закрити очі.

Козеріг

Козеріг - знак, який цінує традиції, історію, сім'ю та працьовитість. Вони дуже стурбовані досягненням певних віх. Через це іноді вони можуть бути снобістськими. Краще ніколи не говорити Козерогові, скільки він повинен спати. Крім того, у них уже є розпорядок дня, коли їхня голова вдаряється об подушку о 22:45 і прокидається о 5:30 ранку, щоб швидко потренуватися, перш ніж йти в офіс.

Водолій

Водолій — знак, відомий своїм інтелектом. Вони люблять грати в адвокатів диявола і заряджаються енергією від бурхливих суперечок. Коли мова заходить про сон, Водолії можуть навіть спробувати різні цикли сну, наприклад спати протягом двох чотирьох годин. У будь-якому випадку, Водоліям слід спати протягом восьми годин, оскільки їхньому мозку знадобиться ціла година, щоб вимкнутися, щоб отримати цілих сім годин сну.

Риби

Риби — знак Води, емоційні, романтичні, химерні, делікатні та мудрі. Вони, як правило, не мають зв’язку з реальністю, але це лише тому, що вони пов’язані зі своєю уявою. Риби процвітають від сну. Це схоже на крихітну втечу від реальності, чого Риби прагнуть майже кожну годину неспання.

Нагадаємо, ми писали, що зраджують так, що гай шумить: 5 чоловічих імен, які носять любителі "лівачка".

Як повідомляв "Знай.ua" близнюки нерішучі, а Козероги прокрастинатори: яку найгіршу звичку мають знаки Зодіаку.

Також "Знай.ua" інформував, що астрологи пояснили, що кожному знаку Зодіаку потрібно у листопаді