Для наших читачів, які щодня уважно стежать за цінами на важливі продукти харчування, з'явилися дуже цікаві новини. Справа в тому, що супермаркети поділилися свіжими цінами на курячі яйця, олію та борошно.

Про те, які будуть ціни в листопаді, пише портал "Хвиля", спираючись на дані аналітиків Minfin.

Повідомляється, що за календарний місяць станом на 9 листопада цінник на соняшникову олію торгової марки "Олейна" підскочив на кілька копійок з 62,44 грн до 62,73 грн за 850 мл.

Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin
Ціни на соняшникову олію, скріншот: Minfin

Соняшникова олія "Щедрий Дар" подорожчала до 66,90 грн за 850 мл. У жовтні його можна було придбати за 65,23 грн.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Найбільше злетіли ціни на курячі яйця. Зокрема, десяток яєць торгової марки Квочка подорожчав із 57,23 грн до 79,15 грн. Середня вартість яєць Ясенсвіт підвищилася з 60,71 до 72,30 грн за 10 штук. 30 штук таких же яєць коштуватиме 218,55 грн, тоді як минулого місяця їх можна було придбати за 180,45 грн.

Ціни на яйця, скріншот: Minfin
Ціни на яйця, скріншот: Minfin

А ось борошно торгової марки "Хуторок" подешевшало на 33 копійки, склавши 21,06 грн/кг. Цінник на неї коштує від 19,49 грн/кг (Новус) до 22,10 грн/кг (Ашан). Два кілограми такого ж борошна продається за такою самою ціною, як і минулого місяця – 39,43 грн.

Ціни на борошно, скріншот: Minfin
Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Нагадаємо, доведеться заплатити на 38-39% більше: як подорожчає продовольчий кошик уже у грудні.

Раніше повідомлялося, тепер не записуємося на нігтики: ціни на манікюр змусять вас робити це вдома.

Також, яка ситуація із олією: українцям повідомили про неприємну зміну у виробництві.