Через посилені обстріли росією енергетичної інфраструктури, українці потерпали від тривалих відключень та перебоїв з електроенергією.

В Україні продовжуються тривалі відключення світла через необхідність стабілізувати енергосистему після обстрілів росіянами. Проте ситуація може покращитися вже наступного тижня. Як заявив голова комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус в ефірі телемарафону.

ЛЕП. Фото: скриншо з відео
ЛЕП. Фото: скриншо з відео

Однак тривалість відключень електроенергії наступного тижня зменшаться, якщо масованих обстрілів та масових ракетних ударів з боку рф не відбудеться.

Графіки аварійних відключень завжди створюють суттєві незручності для споживачів, ми це прекрасно розуміємо. Цього тижня певні обмеження будуть, але разом з тим іде робота, щоб максимально швидко відновити всю енергосистему, щоб була безперебійна подача електроенергії - заявив Герус.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше про стабілізацію та зменшення тривалості відключень повідомляли в Укренерго. Вже поточного тижня в Україні може стабілізуватися ситуація з енергопостачанням у центральному та північному регіонах.

Нагадаємо, ми писали, що коли українцям повернуть світло: скільки доведеться жити з віяловими відключеннями.

Як повідомляв "Знай.ua" без посилки ніхто не залишиться: Укрпошта по всій країні продовжить працювати навіть без електрики.

Також "Знай.ua" інформував, нові масовані удари по критичній інфраструктурі: коли Росія може застосувати ракетний террор.