Стало відомо про те, скільки ще триватимуть аварійні відключення електроенергії у Києві та інших регіонах України. Чи можна сподіватись на стабільну ситуацію найближчим часом.

Про це повідомив виконавчий директор ДПЕК Дмитро Сахарук в ефірі телеканалу "Київ".

Електрик, скріншот з відео
Електрик, скріншот з відео

За словами чоловіка, аварійні відключення триватимуть ще як мінімум два наступні тижні, і все через значний дефіцит у центральному і північному регіоні країни. Там будуть як аварійні, і погодинні відключення електрики.

При цьому такий розклад подій можливий лише у випадку, якщо росіяни не повторять свій терор знову на наші об'єкти критичної інфраструктури. Можна говорити про це лише за два тижні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"У центральному та північному регіонах є великий дефіцит електроенергії, тому застосовуються не лише графіки погодинних відключень, а й аварійних відключень. Київ та Київська область також у цьому списку. Ця ситуація буде продовжуватися доти, доки не будуть відремонтовані лінії та інша інфраструктура для того, щоб передати електроенергію до Києва з інших регіонів країни, чи не буде додано генеруючих потужностей", — сказав Дмитро Сахарук.

Економія електрики. Фото: скриншот з відео
Економія електрики. Фото: скриншот з відео

Примітно, що майже місяць росіяни регулярно обстрілюють нашу інфраструктуру, і намагаються залишити всю країну без електрики на зиму.

Нагадаємо, що українцям нагадали, які медичні послуги можна отримати безкоштовно: повний список

Раніше повідомлялося, що відключення електроенергії 3 листопада: де будуть екстрені, а кому застосують погодинні

Також, путін вирішив повернутися в зернову угоду, але росіяни знову розчаровані