Весь світ уже тривалий час слухає страшилки про швидкий початок Третьої світової війни: хтось каже, що вона вже почалася, а хтось морально готує оточуючих на початок.

Що ж там відбувається, насправді ми можемо тільки здогадуватися. Але щоб не нудитися в нервовому очікуванні, можна дізнатися, що говорили великі Ванга і Нострадамус про цю війну і що обіцяють астрологи зараз.

Ванга

Ванга, фото: вільне джерело
Ванга, фото: вільне джерело

Ще два десятки років тому знаменита провидиця розповіла світу про те, що військова стратегія зазнає величезних змін. Люди перестануть кидатися один на одного, використовуючи звичайну зброю. Навіть атомна бомба стане неактуальною.

Є інші способи позбутися населення, залишивши все створене у вигляді, у якому існує. Так відбуватиметься третя світова війна. Пророцтва Ванги, зокрема, стосувалися кліматичної зброї, від якої має загинути вся Європа. З її слів, нікого живого на її території не залишиться.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Третя світова війна закінчиться перемогою сил добра! Так бачила Ванга. І ще тоді двадцять років тому вона бачила витоки цих подій. За її словами, люди стають роботами. З їхнього життя давно пішли прості людські радощі, залишилися лише гроші. Мати не любить дитину, чоловік із дружиною сваряться через монети! Щастя у первозданному вигляді людям невідоме! Все це веде до збіднення душ, збіднення загальнолюдської аури.

Нострадамус

Нострадамус, кадр з YouTube
Нострадамус, кадр з YouTube

Усі прогнози середньовічного провидця Мішеля Нострадамуса дуже туманні, проте сучасні тлумачі вважають, що він передбачив Третю світову війну у наступному пророцтві:

"Кров, людські тіла, почервоніла вода, на землю падає град... Я відчуваю наближення великого голоду, він часто відходитиме, але потім стане всесвітнім".

За словами Нострадамуса, ця війна прийде з території сучасного Іраку і триватиме 27 років.

Сучасні астрологи

Астролог, скріншот: Youtube
Астролог, скріншот: Youtube

У сімдесятих роках минулого століття Вімбах – американський психіатр, вирішив провести гіпнотичні сеанси, коли він перекидав своїх пацієнтів у майбутнє, де всі бачили катастрофи. Після роботи Вімбаха продовжив його приймач – Ч.Шоу. Він описує 500 видінь майбутнього на 50 років уперед, і всюди були військові дії та катаклізми, після яких загине безліч людей.

Астролог із Болгарії — Тетяна Йорданова оповідає про знайдені нею статті з газет різних років, де розповідається про Долореса Кенана, який займався лікуванням гіпнозом. Одного разу з ним розмовляв Нострадамус, який намагався пояснити йому свої передбачення початку війни. Він сказав, що наприкінці 90-х років минулого століття буде конфліктна ситуація в районі Албанії та Македонії – це стане переломним моментом в історії. Такі події відбувалися насправді.

Хоча всі передбачення у книзі Долореса про третю світову війну досить суперечливі: з одного боку Нострадамус каже, що це кінець людству, а з іншого, розповідає, як можна запобігти війні, якщо не забувати про доброту та співчуття, а також намагатися бути оптимістами.

Війна Фото: скриншот з відео
Війна Фото: скриншот з відео

Нагадаємо про прогнози Ванги на кінець 2022 року: чи було щось про війну в Україні та звідки з'явиться новий вірус.

Раніше ми повідомляли, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів , чи хоче Білорусь напасти на Україну і що приховують військові.