У Міністерстві аграрної політики пообіцяли, що ціни на курячі яйця в найближчому майбутньому стабілізуються. Для цього було укладено меморандум із "Союзом птахівників України". Подробиці розкрила пресслужба відомства у соцмережі facebook.

Українцям обіцяють, що невдовзі ціни на курячі яйця стабілізуються, адже для цього було укладено меморандум із "Союзом птахівників України", в рамках якого виробники зобов'язані наситити внутрішній ринок продуктом, збільшивши чисельність поголів'я курей-несучок та обсяги виробництва яєць.

Яйця, скріншот: Youtube
Яйця, скріншот: Youtube

"Документ спрямований на те, щоб стабілізувати ціни на курячі яйця та не допустити перевищення оптово-відпускних цін реалізації від рівня, яким яйця поставляються в торгові мережі", - пояснили в міністерстві.

Ціни на яйця. Фото: скрін youtube
Ціни на яйця. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Водночас Мінагрополітики підтримуватиме виробників яєць, забезпечуючи їм необхідні умови та ресурси для роботи, а також стабільні ціни на кормові культури та продукти їх переробки. Зазначається, що ця ініціатива діятиме до 31 грудня, але може бути продовжена, якщо буде така потреба.

Раніше портал Знай повідомляв, свинина, вершкове та соняшникова олія і не тільки: з якими цінниками супермаркети зустріли покупців у листопаді.

Також наш портал інформував, що молочка починає дорожчати: скільки українці заплатять за сир, сметану та молоко в листопаді.

Крім того, ми писали, цінники змінилися, але радувати не почали: скільки коштує гречка та олія в супермаркетах.