Через масові атаки росіян на енергетичну інфраструктуру України, актуальним стало питання освітлення будинків під час вимкнення електропостачання, а також і зарядження телефонів.

Добре, коли є графік відключень, проте буває так, що можна залишитися без світла несподівано. Здавалося б безвихідна ситуація, але навіть з неї можна знайти вихід.

Звісно, щоб не залишитися без зв'язку, важливо, щоб мобільний телефон був заряджений. Однак бувають ситуації, зокрема, під час тривалої відсутності електропостачання, коли батарея приладу сідає.

Електрика, фото: Unian
Електрика, фото: Unian

Існує щонайменше п’ять способів, як зарядити свій телефон під час відключення електрики. Однак все ж потрібно максимально намагатися завжди тримати їх зарядженими.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як зарядити телефон без електрики:

1. Придбайте повербанк — це найпростіший і найшвидший спосіб. Тут важливо слідкувати за тим, щоб портативне зарядне було "повним".

2. Велосипедний генератор – досить ефективний спосіб, але у цьому разі доведеться розібрати велосипед. У йог колесі є мініатюрний генератор, завдяки якому можна зарядити акумулятор від руху.

3. Автомобіль — якщо у вас чи ваших знайомих/сусідів є автомобіль, то телефон можна зарядити від нього. У цьому випадку знадобиться автомобільна зарядка для телефону.

4. Ноутбук — тут важливо також підтримувати зарядженою батарею комп'ютера. То ж приєднавши до нього кабель USB, можна зарядити телефон. Це допоможе залишатися на зв’язку.

5. Колонка – цей спосіб, аналогічний попередньому. Наявність вдома потужної колонки дасть вам ще одну можливість зарядити телефон.

Скрін, відео YouTube телефон
Скрін, відео YouTube телефон

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", очищення води в домашніх умовах: дієві способи, які виручать у складний момент

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили обов'язкову умову призначення пенсії: терміни обмежено