В Україні лякаючими темпами зростають ціни на продукти харчування, у тому числі ті, що входять до розряду першої необхідності. Так, на початку листопада супермаркети оновили цінники на хліб і вони точно не потішать гаманці українців. Що відбувається із цінами, показує портал "Мінфін".

Середні ціни на хліб на початку листопада зросли, якщо порівнювати з попереднім місяцем. Так, батон "Румянець" вагою 450 грамів подорожчав із жовтневих 22,24 гривні до 22,65 гривні.

Ціни на хліб. Фото: скрін youtube
Ціни на хліб. Фото: скрін youtube

Батон "Київський нарізний" також додав у ціні та коштує 25,46 гривні за 500 грамів. Ще у жовтні середня ціна була на рівні 25,43 гривні. Неприємно дивують цінники на батон "Хлібодар Дніпровський пшеничний", який подорожчав із 10,96 до 11,40 гривні за 500 грамів.

Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін
Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Поціновувачам пшеничного хліба також доведеться платити більше. Так, цей вид хліба додав у ціні майже 30 копійок і коштує 31,35 гривні за 650 грамів. Водночас є й позитивні моменти, оскільки хліб пшеничний "Цар Хліб" на початку листопада подешевшав із 31,69 до 29,99 гривні за 600 грамів.

Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін
Ціни на хліб. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що в Україні до кінця року продукти можуть подорожчати вдвічі, а комуналка з паливом неприємно здивують: новий прогноз НБУ.

Також наш портал інформував, що гречку заборонили вивозити з України: зріс попит через паніку, торгові мережі не можуть забезпечити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, неприємність не лише в ціні: українцям сказали, що ще на них чекає в супермаркеті на сирних полицях, обережно.