Українські супермаркети у листопаді оновили ціни на борошно, цукор та сіль. Деякі товари хоч і незначно подешевшали, а інші навпаки - додали в ціні. Із новими цінниками ознайомив портал Мінфін.

На 1 листопада середні ціни на борошно торгової марки "Хуторок" в українських супермаркетах становлять 22,15 гривні за один кілограм. Якщо врахувати середньомісячну ціну у жовтні (21,99 гривні), то продукт подорожчав на 16 копійок.

Цены на муку. Фото: скрин youtube
Цены на муку. Фото: скрин youtube

При цьому за борошно цієї марки, але у фасуванні 2 кіло доведеться заплатити, як і минулого місяця - 39,43 гривні.

Ціни на борошно. Фото: скрін Мінфін
Ціни на борошно. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Середня вартість цукру в супермаркетах трохи знизилася. Продукт продають по 34,57 гривні за один кілограм, а на місяць раніше цінник був на рівні 34,61 гривні. Водночас вартість трьох кілограмів цукру залишилася незмінною – 102,90 гривні.

Ціни на цукор. Фото: скрін Мінфін
Ціни на цукор. Фото: скрін Мінфін

Сіль у супермаркетах стала дорожчою. Якщо порівнювати із жовтнем, коли середня ціна була 31,70 гривні за кілограм, то продукт подорожчав на 85 копійок – до 32,55 гривні за кілограм. Ціни на сіль варіюються залежно від торгової точки, наприклад, у Varus її можна купити за 27,50 гривні, а Megamarket продає по 37,60 гривні за кіло.

Ціни на сіль. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сіль. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, свинина, вершкове та соняшникова олія і не тільки: з якими цінниками супермаркети зустріли покупців у листопаді.

Також наш портал інформував, що молочка починає дорожчати: скільки українці заплатять за сир, сметану та молоко в листопаді.

Крім того, ми писали, цінники змінилися, але радувати не почали: скільки коштує гречка та олія в супермаркетах.