Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

У новому розкладі Макс Гордєєв дізнався, чи вчинить напад на Україну сусідня країна, яка підтримує росію у цій війні. Йдеться про Білорусь. З боку її кордону вже були прямі ракетні удари, а війська на початку вторгнення прямували до Києва саме звідти.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Екстрасенс заявив, що таке бажання у Білорусі виникало, просто українські військові ретельно приховують цей факт. Усі прагнення ворожих військ було знищено також нашими бійцями.

"Вони хотіли напасти, був такий період нещодавно, але цю інформацію від нас приховують. Ситуація позитивна, тому що їхня спроба закрилася нашими військовими, вони поховали спроби білорусів, а саме війська. Наразі все стабільно" , - повідомив Гордєєв.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Макс додав, що найгірше у цій ситуації те, що ймовірність нападу Білорусі викликає багато переживань в українців. Однак він заспокоїв усіх тим, що цього не станеться.

Раніше ми писали про те, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи натисне путін на "червону кнопку": "Маніпуляція страхом"

Як повідомляв Знай.ua, екстрасенс Макс Гордєєв назвав дати, яких варто боятися: можливі обстріли

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв поділився прогнозом про долю Херсона: "Просвіт у темряві"