У зв'язку з віяловими відключеннями електроенергії, які запровадили в Україні, люди шукають додаткові джерела освітлення та діляться своїми корисними знахідками у соціальних мережах.

Мабуть, для багатьох буде актуальною ідея "вічного" ліхтарика з двох батарейок і лампочки. І зробити його дуже просто. Оскільки цей спосіб є максимально простим та швидким, тому взяти його собі на замітку точно варто.

Для виготовлення "вічного" ліхтарика вам знадобиться:

  • коробка з-під сірників,
  • дві батарейки,
  • світлодіод,
  • монета.

Відімкнення електроенергії, скріншот з відео
Відімкнення електроенергії, скріншот з відео

Як зробити "вічний" ліхтарик:

Візьміть коробку з-під сірників, помістіть туди дві батарейки таким чином, як це показано на відео, та закрийте коробку. Тепер візьміть монету, вставте її з одного боку в коробку, а з іншої сторони - світлодіодну лампочку так, щоб її дроти торкалися контактів батарейки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Якщо ви все зробили правильно, у результаті ви отримаєте маленький "вічний" ліхтарик, який можна буде використовувати у разі необхідності.

У коментарях українці відзначають, що цей метод дійсно працює. То ж не зайвим буде мати його на увазі, особливо у теперішні непрості часи, коли багатьом українцям протягом довгих годин доводиться сидіти без світла.

Ліхтарик, скріншот з відео
Ліхтарик, скріншот з відео

Ліхтарик, скріншот з відео
Ліхтарик, скріншот з відео

Ліхтарик, скріншот з відео
Ліхтарик, скріншот з відео

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", очищення води в домашніх умовах: дієві способи, які виручать у складний момент

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили обов'язкову умову призначення пенсії: терміни обмежено