Болгарська ясновидецька Ванга була тією, хто передбачив смерть принцеси Діани та теракт у США 11 вересня 2001 року.

І це лише вершина айсберга у її пророкуваннях, які здійснилися. Саме тому її слова почали розбирати на склади, щоб хоч трохи наблизитися до розгадки майбутнього. Але розгадка найчастіше приходила вже після того, як щось відбулося. Цікаво, чи говорила Ванга щось про кінець 2022 року? Давайте дізнаємось. із чим змогли розібратися вчені.

Баба Ванга: зображення з інтернету
Баба Ванга: зображення з інтернету

Прогнози Ванги на кінець 2022 року, чесно кажучи, оптимізму не вселяють. Провидиця обіцяє, що ці часи будуть похмурими і темними. Пандемія коронавірусної інфекції, яка забрала мільйони життів у 2021 році, повернеться, щоправда, у вигляді епідемії іншої хвороби. Очікується, що страшна недуга буде родом із Сибіру, ​​де заморожені частинки вірусу почнуть внаслідок зміни клімату надходити у повітря. Тлумачі ясновидячої вважають, що мова все ж таки йде про нові штами Covid-19.

поширення Covid-19, фото Getty Images
поширення Covid-19, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За прогнозами Ванги, наприкінці року багато країн світу та міста зіштовхнуться з великою нестачею питних джерел та політичними наслідками цієї проблеми. Керівництва багатьох країн терміново почнуть шукати альтернативні шляхи отримання води:

"Буде катастрофа. Води не стане. Нема чого людям пити. Всі б'ються за воду. Закриватимуть її в банки. Вона стане дорожчою за нафту і золото. Люди ходитимуть і обмінюватимуть золото на воду" , - сказано в одкровеннях цілительки.

Водночас розпочнуться природні апокаліпсиси, попереджала Ванга. Земля, за словами ясновидячої, почне мститися людям за погане ставлення до глобальних катастроф.

Так, Індія, яка і без того є однією з найбагатших країн світу, почне страждати від масового голоду. А все через 50-градусну спеку і атаку сарани, яка нападе на посіви, що залишилися після посухи.

Нашестя сарани. Фото: скрін youtube
Нашестя сарани. Фото: скрін youtube

А ось одне з найфантастичніших попереджень яснознаючою звучить наступним чином: на Землю ввійдуть прибульці, які відправлять на планету астероїд, і результат такої "зустрічі" обіцяє бути жахливим. Як саме напад інопланетян трапиться і як відреагують земляни на їхній візит, болгарська ясновидецька Вангелія не уточнювала.

Ванга, фото: скріншот з відео
Ванга, фото: скріншот з відео

Ймовірно, це метафоричне пояснення чомусь, але хто знає.

На початок наступного року віщунка передбачила зміну орбіти Землі.

Нагадаємо, що тарологиння Людмила Хомутовська побачила передбачення про Гіркіна у полоні, а ось із прогнозом Буданова про перемогу до літа не погодилася.

Раніше ми повідомляли, що найпотужніший екстрасенс Хаял Алекперов назвав дату кінця війни в Україні: "Я не Бог, але...".