Українцям дали корисні поради щодо придбання свічок на випадок, коли відключають електроенергію внаслідок масованих атак росіян на об'єкти енергетичної структури України.

Про те, які свічки краще придбати при відключенні електроенергії, розповіли у новому пості на фейсбук-сторінці Центру стратегічних комунікацій.

"Через перебої з електропостачанням українцям радять запастись свічками. Пояснюємо, на які з них краще звернути увагу.", - йдеться у повідомленні Центру. Центр стратегічних комунікацій

Відключення світла, скріншот з відео
Відключення світла, скріншот з відео

Які свічки краще придбати при відключенні електроенергії

1. З бджолиного воску. Такі свічки найбільш екологічні, безпечні та без різкого запаху, при горінні не залишають кіптяви. Час горіння залежить від розміру, однак найменші з магазину горять до години.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

2. З рослинного воску (стеаринові). Такий вид свічок виділяє концентрований аромат, тому їх краще запалювати у великих приміщеннях. Найменші горять до 45 хвилин.

3. Парафінові. Чим більше в складі свічки погано очищеного парафіну, тим більше буде кіптяви. Зловживати парафіновими свічками, спалюючи їх одну за одною, не варто. Краще робити невеликі перерви та провітрювати приміщення. Час горіння — приблизно пів години.

4. Гелеві. Врахуйте, що вони мають декоративний наповнювач. При згорянні тканина і пластмаса можуть виділяти неприємний запах, до того ж вони легко спалахують. Тому не рекомендується купувати гелеві свічки з камінцями, які не займуться. У середньому такі свічки горять 4 години.

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", очищення води в домашніх умовах: дієві способи, які виручать у складний момент

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили обов'язкову умову призначення пенсії: терміни обмежено