І Україні продовжують дорожчати продукти, в тому числі сири та ковбаси. Великі супермаркети кожні кілька тижнів оновлюють цінники.

На порталі Мінфін показали, на скільки змінилися ціни на продукти за місяць. Станом на 28 жовтня, ковбаса копчена Глобіно салямі варено-копчена коштує 174,80 грн за кілограм.

Супермаркет. Фото: Знай. UA
Супермаркет. Фото: Знай. UA

Ковбаса копчена Алан Брауншвейська сирокопчена наприкінці вересня коштувала 154,90 грн, а тепер ціна її становить в середньому 229,91 грн.

Ціни на ковбасу. Фото: скриншот Мінфін
Ціни на ковбасу. Фото: скриншот Мінфін

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ковбаса варена Алан молочна 400 гр коштувала місяць тому 93,90 грн, а тепер 105,21 грн,

Ковбаски Алан мисливські напівкопчені 1 кг 443,30 грн.,на відміну від вересневих цін - 426 грн.

Ковбаса варена Глобино лікарська 1 кг станом на 28 жовтня, середня ціна - 223,00 грн. Наприкінці вересня така сама позиція коштувала 197,57 грн.

Ціни на ковбасу. Фото: скриншот Мінфін
Ціни на ковбасу. Фото: скриншот Мінфін

не дивно, що ковбаси дорожчають так само як і сири, та інша продукція, на тлі війни порушеної інфраструктури та логістики, обстрілів та руйнацій, продовольча інфляція продовжує поглиблюватися.

Ціни на сир змінилися на декілька відсотків у бік подорожчання

Ціни на сир. Фото: скриншот Мінфін
Ціни на сир. Фото: скриншот Мінфін

Нагадаємо, ми писали, що ціни падають, а цибуля - проростає: фермери потішили українців сезонним бонусом, тепер можна й поплакати.

Як повідомляв "Знай.ua" тариф на електроенергію може змінитися з 1 листопада, але не для всіх: кому доведеться платити більше.

Також "Знай.ua" інформував, внутрішніх переселенців залишать без матеріальних виплат, і на це є причина: нове розпорядження Кабміну