ПриватБанк запустив послугу грошових переказів на картки національної платіжної системи ПРОСТІР.

Відтепер переказувати кошти на картки ПРОСТІР можна за пару кліків в мобільному додатку Приват 24 та вебверсії електронного банку. Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

Українці, які мають картки ПРОСТІР інших банків, можуть додати таку картку до гаманця мобільного Приват 24 та користуватися послугою р2р переказів з картки на картку.

У вебверсії Приват 24 послугою переказу коштів на картки ПРОСТІР можуть користуватися як клієнти ПриватБанку, так й власники карток інших банків, повідомили в пресслужбі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше стало відомо, що всі платіжні термінали в Україні прийматимуть до оплати платіжні картки ПРОСТІР. Це відбудеться до кінця 2022 року.

На початку жовтня один з найбільших банків України – Ощадбанк – у власній еквайринговій мережі забезпечив здійснення операції з видачі готівки для карток ПРОСТІР під час оплат за товар або послугу на касі торговельних мереж.

Мережа покриття цієї послуги для карток ПРОСТІР сягнула 100%, і тепер кожен держатель картки національної платіжної системи зможе отримати готівку на касі у всіх магазинах, аптеках, АЗС.

Нагадаємо, ми писали, що українці зможуть зберегти долари, незважаючи на курс: у ПриватБанку порадували нововведенням.

Як повідомляв "Знай.ua" у "Ощадбанку" спалахнув скандал через нав'язування кредитних карток: "Змусили".

Також "Знай.ua" інформував, українцям пояснили, хто з пенсіонерів має отримувати щонайменше 4200 гривень.