Ощадбанк нав'язує кредитний ліміт клієнтам, які не бажають користуватися цією можливістю. Про скандальний інцидент розповів клієнт у своєму відгуку на порталі "Мінфін".
Клієнт розповів, що при переоформленні зарплатної картки йому заявили про необхідність відкрити кредитний ліміт. В іншому випадку відмовлялися видавати картку. Він обурився, адже насправді користуватися цим продуктом банку чи ні винен клієнт, втім, йому вибору не надали та ультиматумом змусили підписати заяву на кредитну лінію.

Ощадбанк. Фото: скрін youtube
Ощадбанк. Фото: скрін youtube

"При зміні зарплатної картки у зв'язку із закінченням терміну було закрито поточний рахунок і відкрито новий. При підписанні договору про відкриття нового рахунку змусили підписати заяву на кредитну лінію. Аргументували неможливістю розділити ці процеси. Якщо не відкрию кредитну лінію, не отримаю зарплатну картку "Прошу надати роз'яснення про закриття кредитної лінії. В екземплярі клієнта йдеться, що клієнт має право відмовитися від Кредитного договору", - розповів клієнт.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін minfin
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін minfin

До речі, у самому "Ощадбанку" на скаргу поки що ніяк не відреагували.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, така проблема у кожного другого: українка з карткою "ПриватБанку" розкрила схему шахраїв, списали 24 тисячі.

Також наш портал інформував, кредити у спадок: чи доведеться українцям виплачувати іпотеку та інші борги за померлого родича, відповідь юриста.

Крім того, ми інформували, що ПриватБанк залишив українку без гроша в кишені, без пояснень заблокувавши всі рахунки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще