Наближається зима, яка цього року обіцяє бути однією з найскладніших за всю історію незалежної України. То ж щоб із приходом холодів домівки залишалися затишними й теплими, українці вже зараз дбають про їхнє утеплення.

Українці запасаються теплим одягом обігрівачами, а також шукають способи надійно та недорого утеплити будинок, зокрема вікна, через які може втекти багато тепла.

Чим найкраще утеплювати вікна - прості та недорогі способи:

1. Теплоощадна плівка. Вона є одним із найпростіших варіантів утеплення вікон на зиму. Така плівка зберігає тепло завдяки своїм термоізоляційним властивостям.

Утеплення вікна, скріншот з відео
Утеплення вікна, скріншот з відео

Купити цю плівку можна у будь-якому магазині будматеріалів. Її потрібно наклеїти на внутрішнє скло вікна за допомогою звичайного канцелярського скотчу. Ще надійніше закріпити плівку допоможе тепле повітря. Для цього можна використати, наприклад, фен для волосся. Але перед цим скло потрібно добре вимити.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

2. Ущільнювачі для вікон. Завдяки їм ви допоможете вікну щільніше прилягати до поверхні та не випускати тепло. Адже "рідні" ущільнювачі з часом зношуються та починають відходити від рами.

3. Пінополіетилен, або пінистий поліетилен. Це спеціальний самоклейкий матеріал, який продається у магазинах будматеріалів. Його використовують для теплоізоляції вікон.

4. Скотч. Крім того, можна скористатися старим перевіреним методом й просто заклеїти щілини вікон скотчем, щоб холодне повітря не проникало у дім.

Утеплення вікна, скріншот з відео
Утеплення вікна, скріншот з відео

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", очищення води в домашніх умовах: дієві способи, які виручать у складний момент

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили обов'язкову умову призначення пенсії: терміни обмежено