Кабінет міністрів України ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців. Про це повідомляє Міністерство соціальної політики на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

У відомстві зазначили, що, незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, до якої призвела повномасштабна війна, уряд продовжує виконувати всі соціальні зобов'язання перед українцями, зокрема вчасно та повністю виплачувати пенсії.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Так, щоб і надалі забезпечити безперервну виплату пенсій без затримок, у Кабміні затвердили бюджет ПФУ на 2022 рік.

"14 жовтня Кабінет Міністрів України затвердив бюджет Пенсійного фонду України на 2022 рік. Це рішення забезпечить безперервність та своєчасність пенсійних виплат і надалі, з урахуванням особливостей завершення бюджетного періоду", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

У Мінсоцполітики зазначили, що ухвалений бюджет ПФУ на 2022 рік визначає загальну суму доходів відомства на суму 594,2 млрд. грн., з яких власні надходження становлять 386,5 млрд. грн.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, через війну чверть українців опинилися за межею бідності, але справжні проблеми розпочнуться у 2023 році - Світовий банк.

Також наш портал інформував, грошова форма субсидій та опалювальний сезон в умовах війни: у Міністерстві соціальної політики розповіли про зміни.

Крім того, ми писали, поетапного підвищення пенсій у 2023 році не буде: що чекає на пенсіонерів.