Відома українська виконавиця Світлана Лобода зараз активно підтримує рідну країну у війні з росією та допомагає постраждалим співвітчизникам. А ще не забуває радувати шанувальників свіжими постами та новинами.

Світлана Лобода, окрім профілю у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 13 мільйонів людей, ще активно веде свій Telegram-канал. Там вона відреагувала на висловлювання відомої співачки Алли Пугачової, яка на початку війни виїхала з росії з чоловіком Максимом Галкіним і засудила путіна.

Алла Пугачова, фото: Знай.uа
Алла Пугачова, фото: Знай.uа

Примадонна заявила, що її переповнює радість від того, що її зненавиділи деякі персони з росії, адже вона сама їх не дуже любила.

"Якби я їм подобалася, це означало б, що я співала і жила дарма. Причина ясна. Нехай скрегочуть зубами. Були холопами, стали рабами", - написала Пугачова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лобода наголосила, що співачка обрала дуже правильні слова. Можливо, вона відчуває такі ж почуття. Як відомо, Світлана теж виїхала з росії, де багато років працювала і збирала великі стадіони, але вирішила відмовитися від усього заради рідної країни.

"Алло Борисівно, любимо вас ❤️", - написала Лобода.

Скріншот із Telegram, Світлана Лобода
Скріншот із Telegram, Світлана Лобода

Раніше ми писали, що Світлана Лобода захотіла змін, але шанувальники були до цього не готові: "Може..."

Як повідомляв Знай.ua, експродюсер Лободи Крапівіна, яка виїхала з росії, задумалася про "кінець": "Віримо у ЗСУ"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода написала російським жінкам, показавши, наскільки все погано: "Пишаюся"