Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розмістила на своїй сторінці коментар до висеру ксенії собчак про українських нацистів.

На своїй сторінці в Instagram Єфросиніна розповіла, що вона відчула найбільше розчарування року - та розповіла про російську пропагандистку, яка досі приховувала своє справжнє лице.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"Найбільше розчарування року серед російських селебріті - Ксенія собчак нарешті розкрилася тоталоьоно. У своєму тг-каналі, вона назвала українців які пишуть гнівні коментарі на адресу росіян - по всьому світу відомих та не дуже, вона назвала їх нацистами. Ну, нас, людей, як, процитую, проживають у важкі часи, назвала нас нацистами", - розповіла телеведуча.

Вона запитала ксенію собчак, як назвати тих людей, громадян російської федерації, які закатували до смерті, зламавши ноги, руки, згвалтувавши, заживо спалюючи людей в Бучі, Маріуполі, каструючи їх, вбивши майже 400 дітей України, спиздивши всі унітази, праски, та навіть цеглу з будинків, на окупованих територіях, згвалтувавши наших жінок, старих, дітей.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Люди, які влаштовують своє життя? Вам, мабуть, невідомо, що такі існують. Уявляєте. Ми 8 млн жінок, які залишили Україну, рятуючи своїх дітей від ракет і бомб, розкидані по нічліжках, підвалах, різних будинках по усій Європі, ми нацисти. Нехай так і буде", - заявила Єфроиніна.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Маша також порадила собчак вчити нову лексику: ізоляція, покаяння, перемога України, тотальна ненависть українського народу до росіян за терор та мовчання назавжди.

Також Маша загадала, щоб десь в Європі відпочивав разом з собчак та її чудовим білокурим хлоп'ятком солдатик, якому в нагороду за те, що він кастрував наших солдатів, гвалтував наших жінок, вбивав наших дітей, путьовочку дали, щоб він сидів на курорті поруч з собчак.

Нагадаємо, ми писали, що Маша Єфросиніна залишилася без грошей через війну, а до Олі Полякової не йдуть спонсори: "Гонорар поперек горла стане".

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Єфросиніна потішила українців несподівано добрими новинами: "Європейці пасуть задніх порівняно з Україною"

Також "Знай.ua" інформував Оля Полякова та Маша Єфросиніна таки перейшли на українську, щоб розповісти про свій роман: "Ми зустрілися в клубі"