Оля Полякова та Маша Єфросиніна порадували своїх шанувальників не лише новим випуском шоу "Дорослі дівчатка", а й переходом на українську мову.

Темою чергової зустрічі знаменитостей стала "Професійна трансформація". На самому початку Маша проговорилася, що не купила вина, тому що вирішила заощадити і після цього цікавіше дізнатися про заробіток дівчат.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

Полякова зізналася, що раніше дуже добре заробляла в Інстаграмі. А Єфросиніна похвалилася, що остання рекламна інтеграція була у неї у профілі 23 лютого, як раз за день до повномасштабної війни. Там телеведуча рекламувала якийсь крем.

«І що? Як зараз? Я дивлюся, що всі мільйонники розділилися на два табори: є ті, у кого взагалі нічого про війну, а є ми, які мають всю стрічку у війні",- ділиться ексзірка ранкового шоу "Підйом"..

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Маша Єфросініна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросініна. Фото: скрін youtube

Полякова переконана, що саме через це вона не має спонсорів, адже ніхто не хоче рекламувати свій продукт на тлі війни. Маша ж навпаки каже, що до неї спонсори йдуть. Але незважаючи на це, Єфросиніна не розуміє, як піаритиме зараз щось із усмішкою на обличчі, коли вмирають українці.

"Мене, по-перше, засруть, засруть так, що мені той гонорар упоперек горла стане" , - переконана Єфросиніна.

А от у Полякової ситуація ще гірша, адже її акаунт блокували, актив сильно впав і вона досі перебуває в тіньовому бані за ту правду про війну, яку вона намагалася донести.

Нагадаємо, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна таки перейшли українською, щоб розповісти про свій роман.

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна занудьгувала за ласками і пояснила, чому так важливо не стримувати себе.