Знаменита українська телеведуча, почесний посол ООН усім добре відома Маша Єфросиніна розмістила публікацію в соціальній мережі. Вона вирішила поговорити про хороше в такі лихоліття для України.

Відповідну публікацію Маша Єфросиніна надала на своїй сторінці в Instagram.

«Сьогоднішній стрім про те, як треба вміти визнавати хороше- позитивні результати роботи, і не тільки своєї. Особливо, коли чиїсь досягнення є справжнім маркером прогресивності твоєї держави!
Бесіда про все це з @michael.fedorov виявилася ще цікавішою, ніж я очікувала) Інтерв‘ю вже на моєму каналі. Посилання в профілі! #інджой», - підписала відеоролик українська телеведуча.

Маша влаштувала досить незвичайний і корисний стрим. Українці, які дивляться кожен відеоролик зі своєю улюбленицею, не змогли пройти повз і почали писати свої коментарі під постом телеведучої.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

«Клаааас! Оце круто нарешті», «Супер», «Українцям справді часто не вистачає цієї риси.. отже стрім дуже влучний!», «Круто!!!», «Європейці вже визнають, що вони в сенсі діджиталізації та в інших суттєво пасуть задніх в порівнянні з Україною», «Маша, ви все робите добре, дякую за це і приємно читати і слухати», «Дуже круте інтерв’ю, цікаві питання і захоплюючі відповіді нам є багато чим гордитися ! і окреме дякую за українську , так круто», - залишають відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Маші Єфросініної в Instagram
Коментарі на пост Маші Єфросініної в Instagram

Коментарі на пост Маші Єфросініної в Instagram
Коментарі на пост Маші Єфросініної в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Маша Єфросиніна натякнула на виконання заповітного бажання, але всієї правди не розкрила.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна та Ганна Маляр вирішили заспокоїти українок.